Massage

Een ontspannen verheldering.

Wat houdt een ontspanningsmassage in?

Zin om even helemaal niets te moeten, om geen stress te ervaren en om gewoon lekker te genieten? Of ervaar je lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld een stijve nek of pijnlijke schouders? Dan is een ontspanningsmassage misschien iets voor jou! Want deze lichamelijke klachten kunnen verminderen door een ontspanningsmassage en je geest kan zich vrijmaken van zorgen.

Een ontspanningsmassage is dan ook de manier om je geest en je lichaam tegelijkertijd te laten verzorgen door middel van een lichaamsmassage en heerlijk alles om je heen even los te laten.

Hoe werkt een ontspanningsmassage?

De massage werkt ontspannend, maar de manier waarop deze wordt uitgevoerd is voortgekomen uit studies en cursussen. De massage zelf bestaat uit specifieke ritmische knedingen en strijkingen die, afhankelijk van de richting waarin ze worden uitgevoerd, doorbloedend, bloed afvoerend en een vochtregulerend effect hebben. Daardoor ontdoet je lichaam zich van velerlei afvalstoffen en vult het zich met frisse zuurstof, dat bijdraagt aan een goede doorbloeding van je lichaam en voor een positieve energie zorgt. Zo kun je er weer volop tegenaan en zijn uitdagingen, tegenslagen en stresssituaties vaak net even gemakkelijker om het hoofd te bieden.

Masseren met een vertrouwd gevoel

Het is belangrijk dat jij je goed en vertrouwd voelt bij mij, als masseur, zodat je helemaal nergens op hoeft te focussen. Er is aan alles gedacht, zoals een omkleedruimte, handdoeken, oliën met diverse geuren en een fijne massagetafel. Op de achtergrond klinkt rustgevende muziek, dat op verzoek uiteraard harder, zachter of uitgezet kan worden. Tijdens de massage mag je natuurlijk praten, maar je kan door de ontspanning ook even heerlijk in slaap vallen. Ter afsluiting voor de schouders / rug een hete handdoek.

Gun jezelf een heerlijke ontspanningsmassage, want het is een cadeautje aan jezelf!

Kennismakingsactie

Wil je zelf ook eens ervaren wat een massage voor jou kan doen, maak dan gebruik van de eenmalige speciale kennismakingsactie. Voor slechts €30 krijg je een volledige behandeling van een uur!
Wil je hier graag gebruik van maken? Klik dan - hier - om contact met SoulMind Coaching te maken.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau voor je partner, vriend, vriendin, collega, familielid, dan is een cadeaubon voor een ontspanningsmassage een dankbaar cadeau. Je bepaalt zelf de hoogte van het bedrag. Klik - hier - voor meer informatie over cadeaubonnen van SoulMind Coaching.

Uitgelegd door:

Miranda VeenemanSoulMind Coaching

Miranda Veeneman is de oprichter en het gezicht achter SoulMind.

Andere methodieken van SoulMind Coaching:

Dit is de Style Switcher.

Stel hier je favoriete kleur in. Topbar Kleur Layout Stijl Patronen voor de Portraitstijl