Cadeaubonnen

Een uitleg over de Cadeaubonbonnen van SoulMind Coaching.

"Innerlijke rust..." Dat kun je schenken!

Wil jij net zoals SoulMind Coaching ook graag iemand helpen? Of ben je op zoek naar een opmerkelijk cadeau? Schenk dan de gift van innerlijke rust, via de cadeaubonnen van SoulMind Coaching!

Tegenwoordig zijn cadeaubonnen hét geschenk om iemand flink te verwennen. Zeker in onze moderne drukke tijd, waarin zoveel van je gevergd wordt en flexibiliteit erg belangrijk is. Je kunt ze namelijk inzetten voor diensten van SoulMind Coaching waar jij graag gebruik van wilt maken, en op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Dit geldt natuurlijk ook voor diegene die de bon ontvangt.

Daarnaast geef je een geschenk dat persoonlijk en bijzonder van aard is, want je geeft iemand de mogelijkheid om weer zichzelf te kunnen worden. "Innerlijk rust..." is niet voor niets de hoofdgedachte van SoulMind Coaching.

Cadeaubonnen zijn daarom bijzondere geschenken voor vrienden en familieleden, maar ook voor andere (zakelijke) relaties. Denk bijvoorbeeld aan je moeder, je vriendinnen, je grote liefde of je werkgever die niet toe wil geven aan zijn of haar hoge stressniveau en stiekem wel eens een keertje zou willen bijkomen...


Waar kun je de cadeaubonnen voor gebruiken?

De cadeaubonvoorwaarden zijn inwisselbaar voor diensten waar jij graag gebruik van zou willen maken. Ze zijn geldig tot één jaar na uitgifte. De waarde van je cadeaubon staat aangegeven op je bon en voor elke dienst staat een bepaald tarief. Je kunt je cadeaubon naar hoogte inzetten voor die dienst(en). Restwaarde dat overblijft is daarna nog steeds in te zetten voor volgende diensten.
Klik hier voor meer informatie over de diensten en tarieven van SoulMind Coaching.


Hoe kun je de cadeaubonnen bestellen?

Bij SoulMind Coaching kun je een cadeaubon bestellen door telefonisch contact op te nemen, of je kunt ze op het adres van SoulMind Coaching afhalen. In het gesprek dat volgt kun je aangeven wat je wensen zijn, zoals de hoeveelheid en de hoogte, en de aanwijzingen volgen wat betreft de betalingen.


Wat zijn Cadeaubonvoorwaarden en waarom zijn ze handig om te weten?

De cadeaubonvoorwaarden zijn de zogeheten kleine lettertjes in een koop- of andere overeenkomst tussen SoulMind Coaching en cliënt(en). In dit geval gaat het over het gebruik van cadeaubonnen. Ook hier is veel aandacht aan besteed in het opstellen van de gebruiksvoorwaarden zodat er evenwichtige richtlijnen zijn ontstaan. Dit helpt om duidelijkheid en vertrouwen te creëren en vooral gebruikersgemak.


Het volledige document kun je hier downloaden:


Download

Klik om te downloaden

319 kB .pdf

Uitgelegd door:

Miranda VeenemanSoulMind Coaching

Miranda Veeneman is de oprichter en het gezicht achter SoulMind.

Andere topics over SoulMind Coaching:

Dit is de Style Switcher.

Stel hier je favoriete kleur in. Topbar Kleur Layout Stijl Patronen voor de Portraitstijl